Početak tango kurseva u 2014.godini

Dragi prijatelji,

Tango škola Beogradske Tango Asocijacije sa radošću obaveštava sve zainteresovane polaznike da će škola argentinskog tanga nastaviti sa radom u nedelju 2.februara 2014.godine.

Nova godina donosi novu saradnju sa našim starim prijateljima iz Centra Lepih umetnosti "Guarnerius", tako da će kursevi tanga od sada biti organizovani u ovom divnom i kultnom tango prostoru koji je obeležio razvoj tanga u Beogradu. 

Termini:

Nova početna grupa od 17 do 19
Napredne grupe od 19.30 do 21.30

Adresa: Centar Lepih Umetnosti "Guarnerius", Džordža Vašingtona 12 

Želimo dobrodošlicu svim ljubiteljima i igračima tanga bez obzira na plesno iskustvo  i onima koji žele da uđu u divan svet argentinskog tanga.
Časovi su osmišljeni kao tematske radionice zbog ozbiljnijeg pristupa i postepenog savladjivanja forme sa ciljem osvešćivanja pokreta, muzikalnosti i komunikacije u tangu.

Zainteresovani polaznici mogu se prijaviti na sledeću adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Broj mesta je ograničen.

Dodatne informacije vezane za kurseve: 063 324354, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.